Lidt info om din guide, Heini Nielsen

Jeg fik min første MC – en Honda CB500 – i 1990, siden har jeg kørt på mange forskellige motorcykler. Jeg havde en pause fra motorcykler i perioden 1998-2008. Jeg kørte min første tur i Spanien på MC i 2017 og har derefter kørt hver vinter i området Malaga – Granada – Gibraltar. Det er blevet til over 20.000KM i Spanien (15/11 2022).

Jeg elsker at køre på motorcykel, især i Europa. Jeg har kørt MC i Kroatien, Tallin, Litauen, England, Østrig, Spanien og Norge – for bare at nævne nogle af stederne. Jeg har boet 14 år i Norge og selvfølgelig kørt op og ned ad massevis af bjerge. Jeg har hvert efterår i 2017-2019 og 2021 kørt min motorcykel gennem Europa til Spanien om vinteren.
Her lejer jeg en parkeringsplads* i et sikret lagerlokale i Torremolinos, til min mc, hvor jeg kan hente den som det passer mig.

*Jeg er behjælpelig med formidling, hvis du også ønsker en parkeringsplads til din MC. Jeg er også behjælpelig med fragt af din MC, hvis du ønsker dette.

Med 320 solskinsdage leverer Sydspanien ‘konstant’ sol og varme og giver et dejligt varmt afbræk, mens vi venter på, at sæsonen begynder igen i Skandinavien – det kan ikke blive bedre.

Om sommeren går turene til Norge hvor det mest er ture på vestkysten og Telemark vi kører, da der er de flotteste oplevelser med dybe fjorde og høje bjerge. Når vi er på tur alene, (min kone Karina, kører på en Honda Rebel 500), er vi altid på jagt efter nye, fede veje og udsigter, der vil gøre dit motorcykeleventyr til noget helt specielt!

Jeg vil gøre ALT for, at deltagerne skal have den bedste motorcykeloplevelse, som man kan fortælle om, næste gang man sidder med MC-venner over en kold øl og mindes gode ture.

Din guide
Som guide ved jeg, der er store forventninger til, at man som deltager ”får noget for pengene”, og det er et stort ansvar at være guide. Jeg ønsker altid, at alle deltagere skal kunne sige

”det var en fantastisk oplevelse med storslåede oplevelser, dejlige veje og godt socialt sammenhold”.

Jeg ønsker alle deltager får en god oplevelse og sikkerheden har stor betydning, så alle deltagere er i deres komfortzone under turene.

Jeg har en vision om at være den bedste guide på MC. Det betyder, at jeg er med dig som deltager hele vejen fra du bestiller din MC-oplevelse, til du er hjemme igen. Jeg vil være til rådighed 24 timer under hele turen, og jeg kan bl.a anbefale restauranter, barer, shopping osv.

Udover god service ved jeg med sikkerhed, at jeg har den bedste pris sammenlignet med andre udbydere af denne type ture, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.