SYDSPANIEN

9. – 15. november 2023

ALLE KAN DELTAGE PÅ DENNE TUR.

Her beskriver jeg om fremgangsmåden ved en tur med mig som guide på MC i Sydspanien.

Når du har kontaktet mig herpå https://vitomctours.com/tilmeldingsformular/ eller telefon 93921166, så tager vi en snak om dine forventninger og ønsker. Vi er alle forskellige og jeg vil gøre mit bedste for at ALLE deltagere er 100% tilfredse før, under og efter turen, derfor har vi denne snak før bestillingen.
Vi tager også en snak om hvilke af turene du kunne tænke dig at køre, Læs mere om de ture som er planlagt her: https://vitomctours.com/home/beskrivelse-af-mc-ture-spanien/ eller om du har nogle steder på ønskelisten, som du kunne tænke dig vi skal arrangere.

Ved din bestilling skal vi finde ud af:
Hvilken mc vil du leje – følgende er inkl. I prisen: Yamaha MT 07 Tracer – Yamaha T7 Ténéré – BMW F800 Adventure – BMW R1200R – opgradering til andre motorcykler kan selvfølgelig arrangeres.

Vil du bo på anbefalet 4* lejlighedshotel: www.bajondillo.com som er med i prisen eller ønsker du op-nedgradering af hotel. Jeg har boet på mange hoteller i området gennem tiden i alle kategorier.

Når du har bestilt flyveren til Malaga, får jeg oplysningerne så jeg kan bestille transfer t/r til dig.

Når turen nærmer sig, ringer jeg til dig nogle uger før afgang. Det gør jeg for at sikre, at vi har alle detaljer på plads.

Efter din ankomst til Malaga lufthavn bliver du mødt af chaufføren, som vil køre dig til hotellet. Derefter tjekker du ind på hotellet, hvor jeg er til stede for at tage imod dig, herefter har du en guide i 24 timer i døgnet😊

Næste morgen mødes vi til morgenmad og modtager efterfølgende motorcyklerne. Når motorcyklerne er gennemgået, snakker vi om kørsel i gruppe og regler etc. og kører ud på eventyr.