Medlem af Rejsegarantifonden

MALAGA VEST 5 køredage

Antal dage

7

Gruppe

1 - 8 motorcykler

Sprog

DK, ENG, NO

Pris

11.995 kr.

BESKRIVELSE AF TUREN

Du kan frit vælge hvilken dag du vil starte på i perioderne, som du finder under datoer til højre. Dette gør du kan finde netop den flybillet som passer dig bedst.

Ankomstdag: Du bliver hentet i Malaga lufthavn af transfer selskabet fra hotellet, du siger bare dit navn til chaufføren og ved indtjekning på hotellet, jeg har ordnet alt så det er klar til dig.
Klokken 18 får vi leveret motorcyklerne på hotellet og laver papirarbejdet med MC-udlejeren.

Kørerdage: Vi mødes på hotellet og køre ca. kl. 09 når alle er klar. Dagen starter altid med en briefing om hvor turen går hen. Vi er hjemme på hotellet igen mellem kl. 16-18, alt efter jeres ønsker om pauser, billeder på turene eller om i vil hjem i poolen. Jeg er meget flexibel.

Den sidste køredag: Efter vi har parkeret på hotellet, tømmer vi topboksen og aflevere nøglerne. Herefter er der en øl/vand på min regning, hvor vi bytter de sidste historier og siger pænt tak for denne gang.

Afrejsedag: Du får senest dagen før afrejse at vide hvornår du bliver hentet af transfer selskabet og kørt i lufthavnen for hjemrejse.

HVAD ER MED I PRISEN

DATOER

2. november – 20. november 2023
– sidste tilmelding for at garantere din ønskede MC er: 1. september 2023 – tilmelding herefter er fortsat mulig.

22. januar – 9. februar 2024
– sidste tilmelding for at garantere din ønskede MC er: 22. november 2023 – tilmelding herefter er fortsat mulig.

12. november – 28. november 2024
– sidste tilmelding for at garantere din ønskede MC er: 12. september 2024 – tilmelding herefter er fortsat mulig.

*VÆLG MELLEM DISSE MC

OPGRADERING AF MC

Følgende motorcykler kan leveres mod et tillæg.

Finder du ikke den MC du ønsker at køre på, så endelig kontakt mig, så hjælper jeg med dette.

TILKØB - KOMFORTPAKKE - VALGFRI

I denne komfortpakke skal du selv kun tænke på at bestille din egen flybillet og aftensmad.

HOTELBESKRIVELSE

Lejlighedshotellet Baljondillo er 4* og ligger 100 meter fra stranden i Torremolinos. 600 meter til gågaden med alt i shopping, restauranter, barer, etc. Hotellet har vaskeservice og gratis WIFI.

BESKRIVELSE AF KØREDAGE

Dagene kan variere efter vind og vejr, trafikale forhold, samt lokale helligdage.

På turen Malaga Vest køres der i området Vest for Malaga ned til Gibraltar. Rækkefølgen på dagene er kun vejledende og tilpasses efter deltagerne.

Denne tur går mod bjergene omkring naturparken Sierra de Grazalema, hvor vi kører på gode men små veje hvor den ene efter den anden flotte udsigt kommer til os. Her er der sjældent anden trafik så vi kan bruge hele vejen til at kører gennem de fede sving. På toppen at naturparken gør vi stop for at se store flokke af rovfugle og gibbonørne svæve rundt over hovedet på os. På vejen hjem kører vi gennem en af de flotteste hvide byer på sydkysten, Casares. Efter frokost på den lokale restaurant i byen, køre vi ned mod Middelhavet og følger kystvejen hjemad. Hvis vi synes hovedet kan rumme flere oplevelser drejer vi en tur omkring Puerto Banus, for at se lidt på hvor de superrige bruger deres penge, vi ser hver gang drømmebiler og både som jeg vil kalde færger i samme område kan man også shoppe Rolex, Guzzi, etc. Hvis man vil have en souvenir med hjem.

300km.

Dagens tur går mod Campillos nord for Malaga.
Denne dag er mere turen hvor vi mærker naturen og kører på lækker asfalt hvor vi sjældent møder anden trafik. Vi kører gennem et par hvide byer og har pause ved en af de største inddæmmede søer i området.

250km.

På denne tur kører vi mod ”kongestien” opkaldt efter Kong Alfonso XIII som gik ruten i 1921. Har du nerver af stål og ikke lider af højdeskræk, så har du muligheden for at gå de 7,8 kilometer på denne gamle vandrerute mellem to vandreservoirs. Hvis du ønsker at gå turen, skal der bookes billetter i god tid.
Området omkring kongestien er fantastisk, og bag hver sving kommer der nye oplevelser og natur. Kigger man op, kan man se ådselædende gribbe svæve rundt. På turen hjem skal vi igennem en af naturparkerne, og DET er en sand oplevelse – bare det at køre på motorcyklen og se og dufte alt, hvad der er omkring os – DET er noget af det bedste, som de spanske naturparker tilbyder.

210km.

Denne dag kører vi ud og ser på “hvide” byer, dem er der mange af på solkysten, men vi besøger 2 af dem som i mine øjne er nogle af de flotteste. Vi starter med Mijas tæt på Malaga og kører mod Marbella, op gennem bjergene mod Casares som er en af de flotteste hvide byer, her parkere vi på byens torv for at gå op på det højeste punkt i byen, vejene er så små at al kørsel er forbudt.

280km.

Denne dag går turen mod Setenil de Las Bodegas. Efter at have passeret adskillige stejle veje og hårnålesving, åbenbarer Setenil de las Bodegas sig for os. Det er en lille by, som er overraskende smuk. Byens hvidkalkede huse klæber sig til stejle, frodige klippesider ned mod Guadalporcun-floden, der løber gennem byen. Husene er bygget både under, i og oven på klippen, og det betyder, at gaderne ligger forskudt. Det giver mulighed for nogle helt særlige scenarier, såsom Calle de las Cuevas de la Sombra (gaden i skyggernes hule) og Calle de las Cuevas del Sol (gaden i solens hule). Vi spiser frokost i byen og strækker benene, før vi kører hjemover.

240km.

Vi kører mod Ronda op igennem nationalparken ”Sierra De las Nieves” – oversat: snebjerge. Her er der masser af udsigt og sving, og vi ser ofte bjerggeder og rovfugle. Efter ca. 4 timers kørsel på dejlige veje er det tid til frokost, og den kan vi evt. ta’ i ”England”. Gibraltar er en gammel engelsk kronkoloni, som er domineret af en imponerende 426 meter høj klippe, der har skaffet halvøen tilnavnet The Rock. Gibraltar er kendt for sine vilde berberaber, (der lever 5 familier i Upper Rock Nature Reserve), sjældne fuglearter samt delfiner, hvaler og skildpadder.
Vi kan tage med Jonathan en lokal guide jeg kender i hans minibus op på The Rock og møde aberne, se drypstenshulen, St. Michaels Grotte eller gå en tur rundt på denne historiske ø.
Vælger vi guidet tur med Jonathan, koster de fra 35 Euro, som ikke er med i komfortpakken.

200 – 240km.

Ronda, en af spaniens ældste byer, det siges at tyrefægtningen opstod her tilbage i år 1785.
Vi går en tur gennem byen og ser bygninger, kirker, broer som kan dateres tilbage til Romertiden.
Efter en frokost på byens torg, køre vi hjemad hvor der er flere ruter alt efter hvornår vi vil være hjemme igen ved poolen med en kold cerveza.

215 – 260km.

ANMELDELSER

BOOKING

Din booking er en forhåndsreservation.

Jeg kontakter dig for nærmere aftale.

BOOKING

Vi har desværre ingen planlagte ture på denne destination lige nu.

Men tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked når vi har nyt.

HEINI NIELSEN

Din MC-Guide

INFORMATION

Email
vmt@vitomctours.com

Telefon
+45 9392 1166

Hjemmeside
vitomctours.dk

Rejsegarantifonden
Medlem nr. 3471

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om turer og begivenheder.

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om ture og begivenheder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at få nyheder om ture og begivenheder.