Medlem af Rejsegarantifonden

MALAGA

Antal dage

5 køredage

Gruppe

Gennemføres ved min. 6 motorcykler

Sprog

Dansk

Pris

7.995 kr.

BESKRIVELSE AF TUREN

Du vælger hvilket tidspunkt du vil rejse på i højre side under “dato”.
MC – ferien har følgende program på alle 3 rejser.

Dag 1 ankomstdag:
Du bliver hentet i Malaga lufthavn af transfer selskabet fra hotellet, du siger bare dit navn til chaufføren og ved indtjekning på hotellet, jeg har ordnet alt så det er klar til dig.

Dag 2:
Denne dag er til fri afbenyttelse, du kan ligge ved poolen, shoppe lidt i Malaga eller udforske området omkring Torremolinos. 
Vi mødes denne dag kl. 19 for at få udleveret motorcyklerne. Efter vi har ordnet papirerne med MC-udlejeren, følges vi op på restauranten hvor jeg har bestilt bord til vores velkomstmiddag. (vil du hellere ankomme denne dag, er der reduktion i prisen).

Dag 3 – 7 kørerdage: 
Vi mødes på hotellet og køre kl. 9 når alle er klar. Dagen starter altid med en briefing om hvor turen går hen. Vi er hjemme på hotellet igen mellem kl. 16-18, alt efter jeres ønsker om pauser og billeder på turen eller om i vil hjem i poolen. 

Dag 7 den sidste køredag: Efter vi har parkeret motorcyklerne på hotellet, tømmer vi topboksen og aflevere nøglerne. Herefter er der en øl/vand på min regning, hvor vi bytter de sidste historier og siger pænt tak for denne gang.

Dag 8 afrejsedag: Du får senest dagen før afrejse at vide hvornår du bliver hentet af transfer selskabet og kørt i lufthavnen for hjemrejse.
Du har også mulighed for at forlænge ferien med flere overnatninger.

HVAD ER MED I PRISEN

DATOER

4. november – 11. november 2024.

24. marts – 31. marts 2025.

3. november – 10. november 2025.

Sidste tilmelding er 30 dage før afrejse.

VALG AF MOTORCYKEL

Du bestiller den ønskede motorcykel ved at klikke ude til højre. Prisen for 5 dages leje inkl. forsikringer er i (parentes). 
Motorcyklen leveres normalt på hotellet eller fra lageret 500 meter fra hotellet.

BEMÆRK VENLIGST:
Motorcykel udlejerne har højsæson i peroden oktober – maj så for at jeg kan garantere du får den MC du ønsker at køre på, skal den bestilles min. 90 dage før denne rejse starter. Jeg har også prisgaranti hvis du bestiller inden de 90 dage.
Efter de 90 dage er der selvfølgelig stadigvæk masser af motorcykler at vælge mellem, men det kan forekomme at du må køre på dit ønske nr. 2 i dit valg af MC.

Finder du ikke den MC du ønsker at køre på, så endelig kontakt mig, så hjælper jeg med dette.

TILKØB AF KOMFORTPAKKE SOM ER VALGFRI

Vælger du komfortpakken skal du selv kun tænke på at bestille din egen flybillet og aftensmad. 
Komfortpakken er for at gøre det  nemmere og hurtigere når der skal tankes benzin, betales for middagsmaden, købes drikke på turen, etc. (Er der penge tilbage, kan de evt. bruges den sidste aften som en del af din regning til aftensmaden).

HOTELBESKRIVELSE

4* Lejlighedshotel med eget køkken. Her kan du lave en kop kaffe på værelset eller snuppe kolde drikke fra køleskabet og nyde solnedgangen fra terrassen / altanen.

Dette hotel har jeg brugt fra først rejse, jeg har udvalgt dette hotel blandt mange andre som jeg har boet på i Torremolinos og Fuengirola.
Flere af de store rejseselskaber bruger også dette hotel om sommeren, men i de perioder vi bor der, mærker vi ikke det er et turisthotel. Der er god plads til at finde et bord og nyde sin morgenmad, som er én af grundene til jeg valgte dette hotel. Du kan nyde din morgenmad indendørs eller på terrassen, begge steder får du den bedste havudsigt med solopgangen.
Morgenmaden byder på alt hvad hjertet kan begære, bl.a. friskpresset juice, 4 slags æg, “engelsk breakfast meny” over 12 slags pålæg, yoghurt,  brød og frugt i massevis.  

Hotellet ligger perfekt ved Paseo Maritimo, Torremolinos lange strandpromenade, og stranden er lige på den anden side af vejen.
På den anden side af hotellet er der 600 meter at gå, så er man lige midt i centrum og gågaderne.
Hotellet har en pool og poolbar, desuden er der en a la carte-restaurant, der serverer tapas og andre lokale specialiteter. Flere aftener om ugen byder hotellet også på underholdning i form af dansemusik og shows.
Hotellet tilbyder rummelige lejligheder og alle lejligheder har balkon eller terrasse med udsigt ud over middelhavet.

Hotellet ligger 100 meter fra vandet på den kendte Bajondillo strand, shopping og bar/restauranter lige omkring hjørnet. . Vaskeservice, pool, WI-FI, parkering med overvågning.

BESKRIVELSE AF KØREDAGE

Der er mange muligheder i Andalusien for at køre på fantastiske veje med lækre sving og fantastiske udsigter. Man skal ikke langt væk fra Malaga før alt det sjove begynder, her kender jeg mange veje hvor vi sjældent møder anden trafik, men alligevel er asfalten så lækker at det er som at køre på en god landevej i Danmark.
Jeg har gennem årene jeg har kørt i dette område, udvalgt nogle af de bedste steder og ture som skal opleves.

Jeg har en snak med dig som deltager inden vi rejser sydpå, for at tilrettelægge dagene, så alle får det maksimale ud af turen. Jeg hører bl.a. om hvilke ønsker du har om oplevelser og forventninger til køredage.

Her er beskrivelse af dagene som kan variere efter vejret, vejarbejde, helligdage eller hvis jeg vil vise noget nyt i området som du bliver den første til at opleve.

Turen til Ronda starter med vi køre nordpå væk fra Torremolinos og efter 10 minutter starter de først sving. Vi kører gennem flere små landsbyer før vi køre ud på en større hovedvej hvor motorcyklen kan få lidt luft.

Vi tager en kort spadseretur i et område, hvor vi ser nogle af de superrige holder til med deres store både og biler vi andre drømmer om.

Så skal vi køre på en kendt vej, vejen til Ronda har MC Touring nyt beskrevet i blad nr. 3/2023 som en af de 10 fedeste veje at køre på.

Så skal vi ha sommertøjet på og gå en tur i Ronda som er en af Spaniens ældste byer, det siges at tyrefægtningen opstod her tilbage i år 1785.
Vi går en tur gennem byen og ser bygninger, kirker, broer som kan dateres tilbage til Romertiden.
Efter en frokost på byens torv, køre vi hjemad hvor der er flere ruter igennem én af nationalparkerne alt efter hvornår vi vil være hjemme igen ved poolen med en kold cerveza.

215 – 260km.

Denne dag er en mulighed for at opleve Gibraltar med/uden lokal guide (Jonathan snakker engelsk) og gennemføres kun hvis alle deltagere ønsker at køre denne tur.

Vi kører mod Ronda op igennem nationalparken ”Sierra De las Nieves” – oversat: snebjerge. Vi kører dog forbi Ronda og ud på en vej med masser af udsigt og sving, her ser vi ofte bjerggeder og rovfugle. Efter ca. 4 timers kørsel på dejlige veje er det tid til frokost, og den kan vi evt. ta’ i ”England”. Gibraltar er en gammel engelsk kronkoloni, som er domineret af en imponerende 426 meter høj klippe, der har skaffet halvøen tilnavnet The Rock. Gibraltar er kendt for sine vilde berberaber, (der lever 5 familier i Upper Rock Nature Reserve), sjældne fuglearter samt delfiner, hvaler og skildpadder.
Vi kan tage med Jonathan som er en lokal guide jeg kender igennem mange år, vi kan køre med ham i hans minibus op på The Rock og møde aberne, se drypstenshulen, St. Michaels Grotte eller gå en tur rundt på denne historiske ø.
Vælger du en guidet tur med Jonathan, koster den 55 Euro, som ikke er med i komfortpakken.
Ønsker du ikke den guidede tur, er der 1,5 time til at slentre rundt i gaderne og se masser af steder og bygninger så man tror man er i England, bare i +20 grader.

Hjemturen køres langs kysten eller op gennem en naturpark alt efter hvornår vi vil være hjemme på hotellet.

240 – 290km.

Denne dag går turen mod Setenil de Las Bodegas. Vi starter med at køre langs kysten mod Marbella for derefter at køre op i bjergene og på en meget lille vej med nogle fantastiske sving. Efter at have passeret adskillige stejle veje og hårnålesving, åbenbarer Setenil de las Bodegas sig for os. Det er en lille by, som er overraskende smuk. Byens hvidkalkede huse klæber sig til stejle, frodige klippesider ned mod Guadalporcun-floden, der løber gennem byen. Husene er bygget både under, i og oven på klippen, og det betyder, at gaderne ligger forskudt. Det giver mulighed for nogle helt særlige scenarier, såsom Calle de las Cuevas de la Sombra (gaden i skyggernes hule) og Calle de las Cuevas del Sol (gaden i solens hule). Vi spiser frokost i byen og strækker benene, før vi kører hjemover.
På hjemturen køre vi omkring “smølfebyen” her blev Smølferne indspillet, der blev brugt 4000 liter blå maling til optagelserne.

240km.

Dagen starter kl. 9 hvor vi mødes på hotellet hvor motorcyklerne holder på den overvågede parkeringsplads.
Efter en briefing om dagens tur kører vi mod Antequera. Efter lidt kørsel gennem Malaga kommer vi ud på en dejlig vej med fantastisk asfalt og her begynder det at blive sjovt. Inden vi skal teste kurverne har vi fået en kop kaffe på en hyggelig lille kaffebar som ligger helt ude midt i ingenting.

På turen mod El Torcal kører vi gennem enkelte byer men ellers er det kun fri bane til at boltre sig de næste mange kilometer, det er meget sjældent vi møder 4 hjulede trafikanter.

Vi ankommer El Torcals naturreservat.

Vi parkerer ved besøgscenteret hvor der er mulighed for at gå en kort tur inde og se mere om historien og naturen omkring El Torcal.
Stedet kom på UNESCOs verdensarvsliste i 2016 og det kan man godt forstå når man ser dette sted. Når vi kører op ad en lille vej ser vi på begge sider klippeformationer af kalksten, det ligner pandekager der er stablet ovenpå hinanden, men det er vind og vejr der gennem mange tusinde år har skabt dette geologiske vidunder, som for 150 millioner år siden blev presset op gennem havbunden og i dag når op i 1.336 m.o.h ( Camorro de las Siete Mesas )

For dem som har lyst til en gåtur på 30 min. er der et stisystem på 1,5km. Her kan man se fossiler og klippehuler som har været beboet i kobberalderen for 3000 år siden.
Har du ikke lyst til gåtur, tager vi en kop kaffe på terrassen ved besøgscenteret.

Inden turen gå mod næste stop kikker vi gennem ”vinduet” Mirador Las Ventanillas, herfra er der en helt fantastisk udsigt over dalen ned mod landsbyen Villanueva de la Concepción. Er der godt vejr kan vi se Costa del Sol og over Middelhavet til Marokko.

Efter en lille time håber jeg vi er blevet sultne og spiser på en lokal restaurant. Her anbefales kroketter med ged eller en gedekotelet, hvis man er til dette. Menukortet er fyldt med lokale og internationale retter.
Efter maven er fyldt er det op på motorcyklen igen og mod en af de største nationalparker ”Parque Natural Montes da Malaga” her får vi flere pauser med fantastiske udsigter ud over Malaga, vi kommer også til at opleve ” et 8 tal” hvor vi bare kører rundt og rundt hvor vejen fører os gennem bjerget.

Vi ankommer hotellet ca. kl. 17

195km.

Dagen går mod nok verdens kendteste vandrerute. Den ligger i et område hvor der er et kæmpe vandreservoir, som vi køre rundt om for at komme til “kongestien”. 

Caminito del Ray også kendt som ”kongestien” er opkaldt efter Kong Alfonso XIII som gik ruten i 1921. Har du nerver af stål og ikke lider af højdeskræk, så har du muligheden for at gå de 7,8 kilometer på denne gamle vandrerute mellem to vandreservoirs. Hvis du ønsker at gå turen, skal der bookes billetter i god tid (du bestiller selv billetter).

Området omkring kongestien er fantastisk, og bag hver sving kommer der nye oplevelser og natur. Kigger man op, kan man se ådselædende gribbe svæve rundt. Vi spise middagsmaden på en lækker restaurant med udsigt ud over en stor sø og noget af vandreruten.

Så kan jeg høre der er nogle der snakker om cervezatid så vi vender hjemad mod hotellet igennem endnu en af naturparkerne, og DET er en sand oplevelse – bare det at køre på motorcyklen og se og dufte alt, hvad der er omkring os – DET er noget af det bedste, som de spanske naturparker tilbyder.

210km.

Efter en solid morgenmad skal vi op og køre på nogle fantastiske veje helt oppe hvor kun motorcyklerne kører.

Denne tur går mod bjergene omkring naturparken Sierra de Grazalema, hvor vi kører på gode men små veje hvor den ene efter den anden flotte udsigt kommer til os. Her er der sjældent anden trafik så vi kan bruge hele vejen til at kører gennem de fede sving. På toppen at naturparken gør vi stop for at se store flokke af rovfugle og gibbonørne svæve rundt over hovedet på os.
Efter dette imponerende syn kører vi ned til den lokale by og spiser middagsmaden på torvet lige ved siden af kirken, så kan det ikke blive mere lokalt.

Efter at have kørt en lille time skal vi have stækket benene og hvorfor ikke gøre det på et Castillo som betyder borg eller slot. 

På vejen hjem kører vi igen på vejen som er kåret til en af de 10 bedste, vi kørte på den “opad” en af de første dage, i dag køre vi “nedad” men det er en helt anden fornemmelse.

300km.

ANMELDELSER

BOOKING

Din booking er en forhåndsreservation.

Jeg kontakter dig for nærmere aftale.

BOOKING

Vi har desværre ingen planlagte ture på denne destination lige nu.

Men tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked når vi har nyt.

HEINI MOSEGAARD

Din MC-Guide

INFORMATION

Email
vmt@vitomctours.com

Telefon
+45 9392 1166

Hjemmeside
vitomctours.dk

Rejsegarantifonden
Medlem nr. 3471

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om turer og begivenheder.

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om ture og begivenheder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at få nyheder om ture og begivenheder.