Medlem af Rejsegarantifonden

Rundtur Sydøst 10 køredage

Antal dage

14

Gruppe

6 - 10 motorcykler

Sprog

DK, ENG, NO

Pris

19.995 kr.

BESKRIVELSE AF TUREN

Ankomstdag: Du bliver hentet i Malaga lufthavn af transfer selskabet fra hotellet, du siger bare dit navn til chaufføren og ved indtjekning på hotellet, jeg har ordnet alt så det er klar til dig.
Klokken 18 får vi leveret motorcyklerne på hotellet og laver papirarbejdet med MC-udlejeren.

Kørerdage: Den første dag mødes vi på hotellet og køre kl. 09 når alle er klar. 
Herefter venter 11 spænende dage i området Sydøst.

Dag 8: Hviledag i Torremolinos

Den sidste køredag: Efter vi igen har parkeret på hotellet i Torremolinos, aflevere vi nøglerne. Herefter er der en øl/vand på min regning, hvor vi bytter de sidste historier og siger pænt tak for denne gang.

Dag 13: Denne dag er på egen hånd, her kan du ex. besøge Malaga eller nyde solen på stranden. Du kan også vælge at rejse hjem denne dag hvis du ønsker det, (reduktion i prisen).

 Afrejsedag: Du får senest dagen før afrejse at vide hvornår du bliver hentet af transfer selskabet og kørt i lufthavnen for hjemrejse

HVAD ER MED I PRISEN

DATOER

2. marts – 12. marts 2024

Seneste tilmelding for denne tur er 1. december 2023.
Turen gennemføres kun hvis der er over 6 deltagere.

Aflyses turen ændres den til Malaga Vest, med samme datoer.

*VÆLG MELLEM DISSE MC

OPGRADERING AF MC

Følgende motorcykler kan leveres mod et tillæg.

Finder du ikke den MC du ønsker at køre på, så endelig kontakt mig, så hjælper jeg med dette.

TILKØB - KOMFORTPAKKE - VALGFRI

I denne komfortpakke skal du selv kun tænke på at bestille din egen flybillet og aftensmad.

HOTELBESKRIVELSE

Vi bor på forskellige 3 – 4* hoteller.

BESKRIVELSE AF KØREDAGE

Denne tur fokuserer vi på at køre på nogle af de bedste veje i Spanien og fordybe os i Andalusiens smukke natur. Vi kører gennem mange naturparker som Sierra Nevada, Sierra María-Los Vélez for blot at nævne nogle. Vi kører gennem fantastiske hvidkalkede landsbyer, som bekræfter, at Andalusien virkelig er et motorcykelparadis og en glæde at køre i.

Efter briefing på hotellet i Torremolinos kører vi af kystvejen til Nerja, hvor vi har en fantastisk udsigt over Middelhavet. Til frokost stopper vi i en lille landsby med udsigt over Sierra de Nevada, der giver den perfekte kulisse. Rejsen fortsætter derefter ind i landet i snoede kurver til Mojácar. Her ser vi de typiske hvide huse og endeløse strande .

345km. 

På dagens tur oplever vi den fulde mangfoldighed af en uspoleret strækning af spansk natur. Her, væk fra turismens stress og jag, er vi (næsten) alene på de fede veje med uendelige kurver omkring Sierra del Filabres. Vi passere andalusiske landsbyer med deres gedehyrder, marmorbrud med deres stenhuggere og kun meget sjældent møder vi anden trafik.

Vi overnatter på et 4* hotel i naturparken Cabo de Gata. Denne region er solrig hele året rundt, med temperaturer omkring 25.

245km.

I dag er en spændende dag med ren motorcykel kørsel. Vi kører fra hotellet mod Circuito de Almeria, en racerbane i udkanten af naturparken, op ad Velefique-passet – det spanske Stelvio og når en højde på 2500 meter, hvis der er stemning for det så kører vi turen 2 gange. Inden vi krydser El Desierto de Tabernas, eneste ørken i Europa snupper vi lige et nyt bjergpas. Når vi har pakket ud på hotellet kan vi glæde os til en konstant udsigt over havet mens vi nyder en kold cerveza.

260km.

Idag kører vi en anden vej mod “El Desierto de Tabernas” og tager til Nerja. En afslappet motorcykeltur på snoede veje med en fantastisk udsigt. På Balcon de Europa i Nerja afslutter vi dagen med at gå en tur på dette gamle udsigtspunkt fra middelalderen.

160km.

I dag vil vi opdage den betagende skønhed i La Alpujarra (den sydlige side af Sierra Nevada-bjergene). Vi kører forbi Andalusiens hvide landsbyer, som Trevelez (den højeste landsby i Spanien) og Capileira. Her kan vi smage den berømte Jamón (skinke). På smukke panoramaveje med en fantastisk udsigt over Andalusiens enorme bjerge vender vi tilbage til hotellet i Nerja om aftenen – med udsigt over Middelhavet og en konstant blå himmel – dette er det rene Spanien!

260km.

I dag kører vi mod Bermejales-reservoiret – hvor hvert foto kunne være et postkort. Efter en god pause er vi klar til næste etape, med utallige idylliske sving, kører vi ind i Sierra Tejeda. Derfra vender vi tilbage til Montes de Málagas snoede bjergveje og mod kysten og hotellet i Torremolinos, hvor vi aflevere motorcyklerne.

219km.

Denne dag kan vi sove længe eller bare slappe af på stranden og lade op til de sidst 4 køredage.

Det er også denne dag hvor deltagerne fra turens første del stopper, måske vi skal tage en øl med dem inden de rejser hjem.

Cordoba er en by som er på UNECOS liste og her får vi en guidet rundvisning af en lokal guide.

I oktober år 711 tog en hær bestående af arabere og berbere opstilling på Guadalquivir-flodens bred, da natten faldt på, sneg en lille gruppe angribere sig over floden, fandt et svagt punkt i byens forsvar, dræbte vagterne og åbnede byporten, så hovedstyrken kunne få adgang – og maurernes århundredlange overherredømme i Cordoba kunne begynde.

205km.

Fra Cordoba kører vi op i national parken Sierra Morena og her er der en vej med 30km. sving, sving og sving.

Efter den tur bliver det godt med en cerveza i Badajoz.

303km.

Turen mod Sevilla bliver på dejlige store bløde sving, hvor vi bare sider i sadlen og nyder den storslåede natur og udsigt hele dagen, ikke så mange seværdigheder med en fantastisk køretur.

238km.

I dag skal vil lige ha de sidste sving med gennem bjergene. Vi kører gennem Sierra De Grazalema hvor vi med sikkerhed ser ørne og gibbongribbe tæt over hovedet på os når vi kører i 1300 meters højde.
Vi spiser frokosten i en af de flotteste hvide byer efter min mening før vi kører til hotellet i Torremolinos og aflevere motorcyklerne.

Denne dag er til afslapning på stranden eller sightseeing i byen, du kan også vælge at rejse hjem denne dag.
Jeg er til rådighed denne dag hvis du har ønsker om jeg er med på en tur el. lign.

Hjemrejse.

Vi siger tak for denne gang med håbe om vi snart ses igen. 

God rejse.

ANMELDELSER

BOOKING

Din booking er en forhåndsreservation.

Jeg kontakter dig for nærmere aftale.

BOOKING

Vi har desværre ingen planlagte ture på denne destination lige nu.

Men tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked når vi har nyt.

b16

HEINI NIELSEN

Din MC-Guide

INFORMATION

Email
vmt@vitomctours.com

Telefon
+45 9392 1166

Hjemmeside
vitomctours.dk

Rejsegarantifonden
Medlem nr. 3471

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om turer og begivenheder.

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om ture og begivenheder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at få nyheder om ture og begivenheder.