Medlem af Rejsegarantifonden

Heini Mosegaard din personlige motorcykel guide

Jer er årgang 1970, har store børn som er flyttet hjemmefra, dette har givet mig muligheden for at kunne køre MC når og hvor det har passet mig, de sidste mange år.

Jeg fik min første MC – en Honda CB500 – i 1990, siden har jeg kørt på mange forskellige motorcykler. Jeg havde en pause fra motorcykler i perioden 1998-2008.

Jeg kørte min første tur i Spanien på MC i 2017 og blev solgt omgående til dette fantastiske land, jeg har derefter kørt på min MC gennem Europa ned til området Malaga – Granada – Gibraltar. hver vinter sidenhen. Det er blevet til over 30.000KM i Spanien (15/2 2024).

Jeg har kørt MC i Kroatien (kørte Ironbut 1600km. med 2 venner), Tallin, Litauen, England, Østrig, Spanien og Norge – for bare at nævne nogle af stederne.  

Jeg fik blod på tanden til at arrangere turer  efter vi kom hjem fra den anden tur i Spanien i 2018, hvor der var nogle venner som spurte om jeg ville lave en tur for dem. Siden er det blevet til 3-5 turer til Spanien hver vinter, minus under pandemien 🙁

Som det udviklede sig var Norge en selvfølge som første valg til at køre til i sommerperioden, da jeg har boet deroppe i 14år og kørt mange steder.
Med tiden er der selvfølgelig også kommet det gamle DDR og  området i Harzen til, som byder på fine veje med gammel historie og flot natur.
Jeg udvikler løbende nye turer, hvor jeg selvfølgelig selv har kørt og undersøgt alt inden de bliver offentliggjort.

Som guide vil jeg gøre ALT for, at du som deltager skal have den bedste motorcykeloplevelse med kørsel på de bedste veje, de flotteste udsigter, spændende kultur og godt socialt sammenhold med andre motorcykelentusiaster.

Som guide ved jeg, der er store forventninger til, at man som deltager ”får noget for pengene”.
Jeg har en vision om at være den bedste guide på MC.
Det betyder, at jeg er med dig som deltager hele vejen fra du bestiller din MC-oplevelse, til du er hjemme igen. Jeg vil være til rådighed 24 timer under hele turen, hvor jeg bl.a. kan anbefale restauranter, barer, shopping osv.

Udover god service ligger jeg vægt på kvalitet og sikkerhed.
Jeg ønsker ikke at konkurrere på Billige motorcykelrejser, men vil tilbyde en erfaren guide hvor jeg ved du som deltager får valuta for pengene.

Jeg vil se frem til at køre med dig og husk jeg er kun et ring eller en mail væk, hvis du har spørgsmål eller vil have mere info.

Jeg købte i 2023 det kendte MC – rejsebureau www.motour.dk , her vil jeg forsat bruge nogle af rejserne og udvide med endnu flere MC – Rejser under navnet VITO MC TOURS.

Hilsen din personlige guide.

Heini Mosegaard

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om turer og begivenheder.

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

FÅ NYHEDER
DIREKTE
I INDBAKKEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den
første til at få nyheder om ture og begivenheder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at få nyheder om ture og begivenheder.

FÅ NYHEDER
DIREKTE I INDBAKKEN

Tilmeld nyhedsbrev

Timeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at få nyheder om ture og begivenheder